Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: "Πόσες τετραετίες θέλει η ΝΔ κ. Κωνσταντινίδη για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα της χώρας;"

 Προκλητική η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή. Προφανώς, κ. Κωνσταντινίδη προσπερνατε το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι κτήμα κανενός και ότι στις 25 Ιουνίου η κάλπη θα είναι άδεια.

«Πρέπει να βγούμε από την παγίδα της ακυβερνησίας στην οποία μας έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ… εμείς συνεχίζουμε με τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Από το 1974 μετράτε γύρω στις 8 τετραετίες κ. Κωνσταντινίδη και είναι οφθαλμοφανές το που έχετε οδηγήσει τη χώρα.

Όσο για τους συμπολίτες μας:

Πρώτη σε ποσοστό ανεργίας η Δυτική Μακεδονία στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ και 3η στην Ευρώπη με ποσοστό ανεργίας στους νέους 42,3%, σύμφωνα με την Eurostat παρά τη μαζική φυγή των νέων μας.

Θα πείτε στους συμπολίτες μας κ. Κωνσταντινίδη πού οφείλεται η φτωχοποίηση και ερημοποίηση της περιοχής, η σοβαρή υποστελέχωση των νοσοκομείων και τόσα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία;

Ή μήπως όλα αυτά είναι «ντεμοντέ» όπως με αμετροέπεια δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης για την προστασία της πρώτης κατοικίας;

Γιατί τόση προπαγάνδα της ΝΔ και των φιλικών σας ΜΜΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει φορολόγηση των υπερκερδών συγκεκριμένων εταιρειών ενέργειας και διύλισης πετρελαίου, που σωρεύουν κέρδη εις βάρος ολόκληρης της κοινωνίας;

Μήπως η επιμονή της ΝΔ να μη μειώσει το ΦΠΑ στα τρόφιμα και τον ΕΦΚ στα καύσιμα είναι σκόπιμη και συνειδητή επιλογή της, γιατί θέλει να συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της αισχροκέρδειας;

Ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμά σας κ. Κωνσταντινίδη;

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης αρνείται την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα να πάνε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να κοστολογηθούν τα δύο προγράμματα και την επόμενη να συζητηθούν σε ένα ντιμπέιτ;

Πείτε μας κ. Κωνσταντινίδη τί ακριβώς φοβάται η ΝΔ;

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο. Είναι ένα συμβόλαιο για την αλλαγή της καθημερινής ζωής των πολιτών. Είναι το Συμβόλαιο Αλλαγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει αυτή τη μάχη για την προάσπιση των πολιτών, για την ανάταξη της κοινωνίας, της οικονομίας και της Δημοκρατίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια