Η Δημοτική Κίνηση για το γήπεδο της Άνω ΚώμηςΣτις 8 Μαρτίου 2022 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης ενέκρινε την οριστική παραλαβή του έργου «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Άνω Κώμης» προϋπολογισμού 280.000,00 ευρώ με ΦΠΑ, (ΑΔΑ: 9ΚΜΖΩΛΠ-Α38). Το έργο περιλάμβανε ουσιαστικά τη διαμόρφωση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου, προβολείς, αρδευτικό σύστημα, δεξαμενές ύδρευσης και άρδευσης και διαμορφωμένα container για αποδυτήρια.
Το γήπεδο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα από την ομάδα της Άνω Κώμης και ως γήπεδο προετοιμασίας από το ΦΣ Κοζάνη, ενώ την ευθύνη συντήρησής του την έχει ο Δήμος Κοζάνης.
Σήμερα, 15 μήνες μετά την παραλαβή, το γήπεδο είναι εδώ και καιρό παρατημένο και μη λειτουργικό όπως ξεκάθαρα φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες. Παρόμοιες περιπτώσεις εγκατάλειψης υπάρχουν και σε πολλά άλλα μέρη του Δήμου μας και όχι μόνο σε γήπεδα.
Η λουστραρισμένη εικόνα του Δήμου Κοζάνης που θέλει να προβάλει η Δημοτική Αρχή Μαλούτα απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζούμε ως πολίτες και η καθημερινότητα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια