Γιώργος Αμανατίδης - Κοντά στους αγρότες και επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ

Διαδοχικές επισκέψεις στις κοινότητες των περιοχών Μουρικίου και Βερμίου της Εορδαίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης. Στις συναντήσεις που είχε σε Άρδασσα, Εμπόριο, Μηλοχώρι, Φούφα, Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργους κυριάρχησε το ζήτημα των καταστροφών στην αγροτική παραγωγή.

Με δεδομένο ότι οι αντίξοες καιρικές συνθήκες (παγετός, έντονες βροχοπτώσεις) επηρέασαν τις δενδροκαλλιέργειες και τους παραγωγούς πατάτας, ο κ. Αμανατίδης συναντήθηκε με αγρότες των περιοχών αυτών και τους ενημέρωσε για την πρόσφατη επικοινωνία του με τα στελέχη του ΕΛΓΑ, καθώς και για τις περαιτέρω ενέργειες που θα γίνουν από την πλευρά του. Αντίστοιχες ενέργειές του για τις ίδιες περιοχές δύο χρόνια νωρίτερα αποτελούν τον οδηγό προκειμένου να αντιμετωπιστούν και αυτή τη φορά ορισμένες περιπτώσεις που απαιτούν ειδική διαχείριση, σε σχέση πάντα με τις αποζημιώσεις του προανθικού σταδίου και της πατάτας.

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα στους αγρότες μας, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα και την σημασία του πρωτογενούς τομέα στην ελληνική και τοπική οικονομία. Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό στοιχείο του προγράμματός μας, η δέσμευση για ακόμη ταχύτερες αποζημιώσεις για όλους τους δικαιούχους με την επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια