Γ. Κασαπίδης: Στηρίζουμε με έργα και πράξεις τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία

 
Τη σύμβαση που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία με τίτλο, «Προμήθεια και τοποθέτηση δύο (2) αναβατορίων ΑΜΕΑ στο Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών» προϋπολογισμού 22.196,00 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης και ο ανάδοχος του έργου.


Τα αναβατόρια θα επιτρέπουν στους χρήστες αμαξιδίων ΑΜΕΑ να μπορούν αυτόνομα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίζουν και να χρησιμοποιούν το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών.


Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της υπογραφής σημείωσε πως: «Οφείλουμε να διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα. Προσπαθούμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους, ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής».


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προνοιακής της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και της ισότιμης συμμετοχής τους στα κοινωνικά αγαθά και τη συλλογική, κοινωνική ζωή, στηρίζει με έργα και πράξεις τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια