Διαγωνισμός φωτογραφίας

 


Η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Δράσης «Ανακαλύπτοντας τον Κρίνο της Παναγιάς», διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 800 ευρώ, δωρεά της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Καστοριά, και συγκεκριμένα στο λόφο του Προφήτη Ηλία, βρίσκεται ο μεγαλύτερος βιότοπος του κρίνου της Παναγίας στην Ελλάδα! Ο λόφος του Προφήτη Ηλία, κατάφυτος από σπάνια φυτά, όπως ο συγκεκριμένος κρίνος και πολλά άλλα, αποτελεί μοναδικό οικοτουριστικό προορισμό για τους λάτρεις της βιοποικιλότητας. Σε συνδυασμό με το βιότοπο της λίμνης, ο πλούτος των ειδών του οικοσυστήματος είναι τεράστιος.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 01 Ιουλίου, στο λόφο του Προφήτη Ηλία Καστοριάς.

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται το Θέατρο Βουνού.

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Καστοριάς, της Δυτικής Μακεδονίας και τους επισκέπτες, να γνωρίσουν και να θαυμάσουν το μοναδικό αυτό λουλούδι, το οποίο  ευδοκιμεί στο Βουνό της Καστοριάς και παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Όροι Διαγωνισμού

·       Δικαίωμα συμμετοχής: Ανοιχτή σε όλους - Θέμα φωτογραφίας: «Κρίνος της Παναγιάς»

·       Αποστολή Υλικού: Αποστολή μίας φωτογραφίας ανά άτομο χωρίς υδατογράφημα όπως και των στοιχείων επικοινωνίας στη διεύθυνση visitwestmacedonia@gmail.com

·       Ημερομηνίες διαγωνισμού: Στις 10 Ιουλίου και αφού συγκεντρωθεί όλο το υλικό, θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες σε δημοσίευση στο Facebook. H φωτογραφία που θα έχει τα περισσότερα «likes» μέχρι τις 15 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί θα είναι η νικήτρια.

·       Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να αναρτηθούν οι φωτογραφίες τους στα social media της Εταιρείας Τουρισμού. Οι δημοσιεύσεις θα γίνονται με αναφορά στο όνομα τους ©.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια