Οι εκδηλώσεις της 38ης Συνάντησης Ορειβατικών Συλλόγων Βορείου Ελλάδας στο Πλατανόρρευμα

 Οι εκδηλώσεις της 38ης Συνάντησης Ορειβατικών Συλλόγων Βορείου Ελλάδας στο Πλατανόρρευμα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια σπουδαία γιορτή με χρώματα, κίνηση και χαμόγελα.

H ανακοίνωση του συλλόγου

Θα θέλαμε εκ βαθέων να ευχαριστήσουμε:

τους ορειβάτες των συλλόγων από τις άλλες περιοχές που μας τίμησαν και μας έδωσαν τη χαρά να τους φιλοξενήσουμε, όλες και όλους εσάς που από κάθε σημείο του τόπου μας δώσατε με τόσο καλή διάθεση το παρόν, ον Δήμο Σερβίων, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Κοινωφελή Σερβίων για την οικονομική και κάθε άλλη υποστήριξη,

τις εταιρίες Lidle, Α. Κουκουτάρη ΑΕΒΕ, τον Κρόκο Κοζάνης, το Ζαχαροπλαστείο Σόφη, τα Τσίπουρα Κουκαλιαρης, το οινοποιείο Γκατζάρα, τα αρώνια Σταμκοπούλου Χρυσούλα για την γενναία συνδρομή τους με προϊόντα, το Σύλλογο γυναικών Πλατανορρεύματος, τον Μορφωτικό, το ΚΑΠΗ και όλους τους συλλόγους της περιοχής που ήταν ενεργά παρόντες στην προσπάθειά μας,

Οφείλουμε να εκφράσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στις γυναίκες εθελόντριες του χωριού μας, που όχι μόνο ετοίμασαν υπέροχα σπιτικά εδέσματα αλλά με ζεστασιά και χαμόγελο σέρβιραν και εξυπηρέτησαν όλο το κόσμο.

Με τις εκδηλώσεις αυτές δώσαμε χαρά και το στίγμα για τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε να είστε όλο και περισσότεροι κοντά μας στις περιπατητικές και ορειβατικές δραστηριότητες που έχουμε μπροστά μας”

Με τιμή

Το ΔΣ

του ορειβατικού Συλλόγου « Η Κρυά» .Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια