Ο Γιάννης Αποστόλου για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης: “Καταφέραμε σε 2 χρόνια να πάρουμε 1 πρωτάθλημα Ελλάδος και να χάσουμε 1 στις λεπτομέρειες”.

 




Μετά και την ολοκλήρωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων των ενώσεων και την θαυμάσια πορεία της ομάδας μας κάνοντας ακόμα ένα ρεκόρ αφού στους αγώνες της τετράδας κατάφερε να μην χάσει κανένα παιχνίδι και να έρθει στην τέταρτη θέση....

Θελω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου και μέλη της επιτροπής των μικτών ομάδων της ένωσης μας που οργανωτικά και στην υποστήριξη τους πήραν τα εύσημα σε όποιο γηπεδο της Ελλάδας και αν παίξαμε κάνοντας παντού καλούς φίλους.

Παραλάβαμε τις μικτές ομάδες στην αγωνιστική ανυποληψία να αποκλείονται σε όμιλο της Δ. Μακεδονίας και καταφέραμε τα δυο χρόνια αυτα να πάρουμε ενα πρωτάθλημα Ελλάδος και να χάνουμε ένα ακόμα φέτος στην τυχη και στις λεπτομέρειες.

Και βέβαια μεσα στην τοξικότητα του κυρίου τίποτα που μας κατηγορούσε με επιστολές στα ΜΜΕ ως περιοδεύων θίασο...

Θελω επίσης να πω ευχαριστώ στους δυο προπονητές μας Χάρη Βοριαζιδη και Γιώργο Τσέπουρα και να τους δώσω ραντεβού για την νεα ποδοσφαιρική χρόνια συνεχίζοντας την ιδια πετυχημένη συνταγή.

Τέλος ενα μεγάλο μπράβο στους πρωταγωνιστές στα παιδιά τους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες και τις ομάδες της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την πολυ καλη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του νομού μας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια