Ολοκληρώθηκε η περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα σε Kοζάνη-Πτολεμαϊδα- καταδικαστική για το νομό πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την διαβόητη απολιγνιτοποίησηΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη περιοδεία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη» ’ και Αντιπροέδρου της Βουλής, κ.  Σοφίας Σακοράφα, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα,  μαζί με τις/τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.
Την Τρίτη 9 Μαΐου το απόγευμα έγινε στο Ξενοδοχείο ‘Έλενα’ της Κοζάνης, η παρουσίαση των υποψηφίων Κοζάνης του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη» , που συγκροτείται από τις/τους : Νικόλαο Αθανασιάδη, Αγγελική (Αγγέλα) Μάνου Γιολδάση,  Πολυδεύκη Λιάκο, Βασίλη Λότσιο, Θωμά (Μάκη) Μιχαλόπουλο και Σταυρούλα Μπεγλερίδου. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν συνοπτικά και οι βασικές θέσεις του κόμματος.

Το επόμενο πρωί ακολούθησε περιήγηση στο κέντρο της Κοζάνης, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με πολίτες και επαγγελματίες.


Την Τετάρτη 10 Μαΐου, πρωί και μεσημέρι, επισκέφθηκαν την Πτολεμαΐδα,  όπου περιηγήθηκαν επίσης στο κέντρο και είχαν ανοιχτή επαφή και συζητήσεις με τους πολίτες και επαγγελματίες της πόλης. 


Στην διήμερη επίσκεψη δόθηκε η ευκαιρία να εισπράξουμε την αγωνία των πολιτών για την επιβίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής με την βεβιασμένη και καταδικαστική για το νομό πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την διαβόητη απολιγνιτοποίηση, πολιτική που υποχρεώθηκαν να αναστείλουν μόνο και μόνο λόγω των καταλυτικών διεθνών εξελίξεων, που απέδειξαν και την εγκληματική προχειρότητα των σχεδιασμών τους.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια