Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Φούφα και Πεντάβρυσο-Συναντήσεις στο κέντρο της Πτολεμαϊδας



Η Εορδαία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο επίκεντρο των προεκλογικών δραστηριοτήτων του υποψήφιου βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδη, ο οποίος βρέθηκε διαδοχικά σε Φούφα, Πεντάβρυσο και Πτολεμαϊδα.


 

Αρχικά συμμετείχε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον καπετάν Φούφα, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα, παρακολουθώντας την επιμνημόσυνη δέηση, αλλά και την κατάθεση στεφάνων στην προτομή του ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κώστας Πασσαλίδης αμέσως μετά βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πεντάβρυσο Εορδαίας, όπου οι…μαμάδες της περιοχής (και όχι μόνο) τίμησαν τη σημερινή Ημέρα της Μητέρας με μια υπέροχη εκδήλωση. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η συγγραφέας-ποιήτρια Παρθένα Τσοκτουρίδου, σε μια, πραγματικά πολύ όμορφη πρωτοβουλία-αφιέρωμα στη μάνα


Τέλος, ο Κώστας Πασσαλίδης είχε σειρά συναντήσεων με φίλους και πολίτες στο κέντρο της Πτολεμαϊδας, λαμβάνοντας και εκεί, για μια ακόμη φορά, μηνύματα στήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα στις κρίσιμες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. “Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι μια ευκαιρία για τη χώρα που δεν πρέπει και δεν θα πάει χαμένη. Ευκαιρία για αλλαγή, με δικαιοσύνη παντού», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια