Επίσκεψη Θ. Καρυπίδη στον Σπάρτακο- "Ο κ. Καρυπίδης είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, έχει διαχειριστεί θέματα που άπτονται των λιγνιτών αλλά και των εργαζομένων"

Τον τέως Περιφερειάρχη και νυν υποψήφιο Βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Καρυπίδη, υποδέχθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στελέχη του σωματείου.

Ο κ. Καρυπίδης είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, έχει διαχειριστεί θέματα που άπτονται των λιγνιτών αλλά και των εργαζομένων και έδειξε πρόθυμος να υποστηρίξει τις θέσεις του Συνδικάτου για τις αρνητικές συνέπειες που επιφέρει η βίαιη μετάβαση.

Με μια διαχρονική σχέση να συνδέει τα δύο μέρη, ειδικά την εποχή που ο κ. Καρυπίδης υπηρετούσε τη θητεία του στην Περιφέρεια, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και αντιλάγησαν θέσεις κυρίως επί των ενεργειακών ζητημάτων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα των εργαζομένων και της κοινωνίας που βιώνει πολύ άσχημες συνέπειες από την απολιγνιτοποίηση.

Κοινό σημείο, η ανάγκη να υπάρξει παράταση χρονοδιαγράμματος, ώστε η μετάβαση να αλλάξει χαρακτηριστικά, να υπάρξει ομαλότητα και χρόνος, ώστε να αποκατασταθούν στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι «βίαιες» διαδικασίες και να δοθούν πραγματικά αναπτυξιακά κίνητρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια