Βγήκαν σπαθιά... στα Σέρβια. Συνελήφθη ο Νίντζα...


 

Άμεσα συνελήφθη κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων 49χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου και -4- αστυνομικών, σε περιοχή της Κοζάνης

Ο 49χρονος αρχικά επιτέθηκε με ξίφος σε 52χρονο , ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του επιτέθηκε με ξίφος, βέλη, τόξο και σπρέι πιπεριού σε βάρος και των προαναφερόμενων αστυνομικών

Συνολικά κατασχέθηκαν ξίφος, απομίμηση όπλου, σουγιάς, -2- τόξα, φαρέτρα με -10- βέλη, -2- ζευγάρια κρόταλα και -2- σπρέι πιπεριού.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, συνελήφθη άμεσα κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 49χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 52χρονου ημεδαπού με τη χρήση ξίφους, σε περιοχή της Κοζάνης, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του επιτέθηκε με ξίφος, τόξο, βέλη και σπρέι πιπεριού σε βάρος και των προαναφερόμενων αστυνομικών.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (28-05-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Κοζάνης, ο 49χρονος επιτέθηκε με τη χρήση ξίφους σε 52χρονο ημεδαπό, θαμώνα του καταστήματος, πλην όμως δεν κατάφερε να τον τραυματίσει, ενώ εξύβρισε άλλους -6- θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το κατάστημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου εντοπίσθηκε ο 49χρονος στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών αρχικά τους απείλησε με ξίφος, στη συνέχεια έριξε προς το μέρος αυτών τουλάχιστον -7- βέλη με τη χρήση τόξου, ενώ ακολούθως τους επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού, επιχειρώντας να τους τραυματίσει.

Αστυνομικοί παρά τις επαναλαμβανόμενες σε βάρος τους επιθέσεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 49χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τραυματίσθηκαν ελαφρά -2- αστυνομικοί.

Στην κατοχή του 49χρονου και στην οικία του, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -1- απομίμηση όπλου,

  • -1- ξίφος μήκους λάμας -70- εκατοστών,

  • -1- σουγιάς μήκους λάμας -10- εκατοστών,

  • -2- τόξα,

  • -1- φαρέτρα με -10- βέλη,

  • -2- ζευγάρια κρόταλα και

  • -2- σπρέι πιπεριού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια