Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά Άγιο Χριστόφορο, Καρυοχώρι και Ερμακιά.Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά Άγιο Χριστόφορο, Καρυοχώρι και Ερμακιά.
Κοινή συνισταμένη όλων των συζητήσεων ήταν η συνεχιζόμενη ερημοποίηση των χωριών, ειδικά με «αφαίμαξη» του νεανικού πληθυσμού, καθώς και το αυξημένο κόστος της θέρμανσης, σε περιοχής όπου ο χειμώνας κρατάει 7-8 μήνες. Αυτομάτως, ο Κώστας Πασσαλίδης, αλλά και οι κάτοικοι, έθιξαν το μεγάλο ζήτημα των ενεργειακών κοινοτήτων, οι οποίες κατέχουν κεντρική θέση στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, ασφαλώς, από τις συζητήσεις στα χωριά της Εορδαίας δεν έλειψε η ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Ειδικότερα, στην Ερμακιά ο Κώστας Πασσαλίδης δεσμεύτηκε να προωθήσει, από τη θέση του βουλευτή, το πάγιο αίτημα της εκεί τοπικής κοινωνίας για την κατασκευή ταμιευτήρα υδάτων, που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
«Μαζί θα διαμορφώσουμε το μέλλον και την προοπτική της περιοχής», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια