Σε χωριά του Ελλησπόντου ο Σωκράτης Βατάλης: «Συνθήκες ίσων ευκαιριών για τη γενιά που επιμένει να ζει και να δημιουργεί στον τόπο μας»

 


Σε Τετράλοφο, Ακρινή και Άγιο Δημήτριο περιόδευσε την Τρίτη το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης.

Στα χωριά του Ελλησπόντου συνάντησε ανθρώπους όλων των ηλικιών ακούγοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και προτάσεις για το μέλλον της περιοχής η οποία δέχεται ηχηρό σοκ από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη βίαια απολιγνιτοποίηση.

Οι νεότεροι που επιμένουν να ζουν στον τόπο τους εξέφρασαν τις μεγαλύτερες ανησυχίες, στη συζήτηση όμως έγινε αντιληπτό πως η νέα γενιά με την επιμονή της μπορεί να φέρει την ελπίδα αναστροφής του αρνητικού κλίματος το οποίο έχει δημιουργηθεί:



«Είναι ξεκάθαρο πως η νέα γενιά αναζητά το μέλλον της μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκειμένου να εξασφαλίσει ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιοι που επιμένουν να κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας και γι΄ αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να διαμορφώσουμε συνθήκες ευημερίας, ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών».

Στην Ακρινή κατέγραψε τα παράπονα των κατοίκων για τον εμπαιγμό στο θέμα της μετεγκατάστασης, επαναλαμβάνοντας πως η κατάργηση του νόμου αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς την τοπική κοινωνία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια