«Καλλιόπη Βέττα: Ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την πολιτική αλλαγή - Ομιλία στην Σιάτιστα και προεκλογικές περιοδείες»




Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες στην Σιάτιστα και πραγματοποίησε περιοδεία στο Μικρόκαστρο και το Καλονέρι ενώ, σήμερα, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Κοζάνης.

Στην ομιλία της στην Σιάτιστα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να αλλάξει η πολιτική των τελευταίων 4 ετών, η οποία οδήγησε στην πρωτοφανή ακρίβεια, το ρεκόρ υπερκερδών για τα μεγάλα συμφέροντα στο ενεργειακό κλάδο και τα διυλιστήρια, τη μείωση των πραγματικών μισθών παρά τις ονομαστικές αυξήσεις, την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων, την επίθεση στην Δημοκρατία και το Σύνταγμα, με τις υποκλοπές πολιτικών δημοσιογράφων, πολιτών, ακόμα και της ηγεσίας του Στρατού.




Παράλληλα, επεσήμανε ότι στην Π.Ε. Κοζάνης, μαζί με τις γενικές αρνητικές συνέπειες των δεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αθροίστηκαν αυτές από την βίαιη απολιγνιτοποίηση, την ερημοποίηση, την επίθεση στο περιβάλλον με την άναρχη χωροθέτηση ΑΠΕ, την έλλειψη νέων δουλειών, την εγκατάλειψη των υποδομών.

Επίσης, ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις παρεμβάσεις της (κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, επαφές, συναντήσεις) που αφορούσαν αποκλειστικά το Δήμο Βόιου, μια περιοχή για την οποία, επί Ν.Δ., δεν υπήρξε ούτε καν ονομαστική αναφορά στα δήθεν σχέδια ανάπτυξης των υπόλοιπων δήμων. Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την δραματική υποβάθμιση του κλάδου της γούνας, να υπάρχει δημογραφική υποχώρηση, φυγή των νέων και περαιτέρω ερήμωση.

Παράλληλα, η υπ. Βουλευτής ζήτησε από τους παριστάμενους να μεταφέρουν στους συμπολίτες τους το μήνυμα της αλλαγής και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ώστε, τόσο γενικά, όσο ειδικότερα στην Π.Ε. Κοζάνης, να αλλάξουν άρδην οι συσχετισμοί και οι προοπτικές.

Τέλος, στην σημερινή της επίσκεψη στην λαϊκή, μίλησε με παραγωγούς, εκθέτες και πολίτες με κεντρικό θέμα συζήτησης την ακρίβεια σε πρώτες ύλες, γεωργικά εφόδια, καύσιμα και καταναλωτικά προϊόντα, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους  ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα βάλει άμεσα τέλος στις ξέφρενες αυξήσεις και την αισχροκέρδεια.

Σήμερα, η κ. Βέττα θα παραστεί και θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική του ομιλία στην Κοζάνη, στις 18:30.

Αύριο το πρωί, στις 10:30, η υπ. Βουλευτής θα πραγματοποιήσει περιοδεία την Ερμακιά, τον Άγιο Χριστόφορο, τα Κομνηνά και το Ανατολικό ενώ το απόγευμα, στις 18:30 θα επισκεφθεί τ τα Λεύκαρα, τον Ροδίτη, τη Μεσιανή, τον Βαθύλακκο και τα Πετρανά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια