«Καλλιόπη Βέττα: Με τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα επέλθει ανακούφιση στην ελληνική κοινωνία - Προεκλογικές περιοδείες»

 Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε περιοδεία στην Ολυμπιάδα, τη Γαλάτεια και την Καρδιά.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους ανταλλάχθηκαν απόψεις για την επικαιρότητα, με έμφαση στις γενικές εξελίξεις στην οικονομία και την κοινωνία (ακρίβεια, διαφθορά, έλλειψη δικαιοσύνης και ισονομίας), αλλά και ειδικότερα για την περιοχή, όπου κοινή ήταν η διαπίστωση πως η γενικευμένη απαξίωση και εκμετάλλευση των πόρων της Π.Ε. Κοζάνης πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Η κ. Βέττα τόνισε ότι υπάρχει άλλος δρόμος για τους πολίτες της χώρας, με αναδιανομή των χρημάτων προς όφελος των ευάλωτων και των μεσαίων στρωμάτων. Ανέφερε, ειδικότερα, ότι τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. -την επαύριο των εκλογών- θα περιλαμβάνουν αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ΦΠΑ 6% στα τρόφιμα και 0% σε γάλα, ψωμί και παιδικές τροφές, μείωση ΕΦΚ στα καύσιμα και κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής. Όπως τόνισε, οι παραπάνω παρεμβάσεις –οι οποίες θα ακολουθηθούν κι από άλλες, αντίστοιχες- θα ανακουφίσουν άμεσα την χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Κοινή ήταν η πεποίθηση, τέλος, πως έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί και το δίλημμα συνέχιση της υφιστάμενης κατάστασης ή πολιτική αλλαγή, βαίνει ξεκάθαρα υπέρ της ανατροπής και της σύστασης προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ήδη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σήμερα, η κ. Βέττα, στις 19:30 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - ομιλία στην Πτολεμαΐδα, στο Cafe Times (Εθν. Αντίστασης 16).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια