Ο υποψήφιος βουλευτής του Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαϊδας – «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή»



Σε γειτονιές της Πτολεμαίδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε καφενεία και καφέ-μπαρ της πρωτεύουσας της Εορδαίας, συζητώντας με δεκάδες κόσμου όλων των ηλικιών, τρεις ημέρες πριν από τις κρίσιμες κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.
Ο Κώστας Πασσαλίδης άκουσε με προσοχή της επισημάνεις, τις θέσεις και προτάσεις, ακόμη και την εποικοδομητική κριτική των συμπολιτών του για μια σειρά θεμάτων, δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν να έχουν προς το πρόσωπό του οι δημότες της Πτολεμαϊδας, με τον ίδιο να δεσμεύεται πως, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πάντα «παρών» στα προβλήματα της περιοχής και στην καθημερινότητα των πολιτών.
«Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, με μηνύματα νίκης την Κυριακή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ««Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε πρώτο κόμμα. Τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια