Στάθης Κωνσταντινίδης: «Η Ελλάδα στέκεται πλέον όρθια και καταγράφει από τους σημαντικότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη». Περιοδεία σε Γαλατινή, Σισάνι και Βλάστη

 



Τους  οικισμούς της Γαλατινής, του Σισανίου και της Βλάστης επισκέφθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, συνεχίζοντας τις  προεκλογικές του συναντήσεις με τον κόσμο. 

Ο κ. Κωνσταντινίδης συνομίλησε με κατοίκους των χωριών, νέους και πιο ηλικιωμένους κι άκουσε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους, για τον τόπο που ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.


Κατά τη διάρκεια των επαφών του, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε πως παρά τις διαδοχικές κρίσεις, υγειονομική, μεταναστευτική, ενεργειακή, που έπληξαν την χώρα τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα στάθηκε όρθια και καταγράφει πλέον από τους σημαντικότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Αναφέρθηκε στις δικές του παρεμβάσεις για την ενίσχυση των παραγωγών στον πρωτογενή τομέα, επισημαίνοντας τη στήριξη που δόθηκε και θα συνεχίσει να δίνεται στις τοπικές κοινωνίες, κι ευχαρίστησε τους κατοίκους για την σχέση που οικοδόμησαν μέσα από την συνεχή επαφή τους στα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια