Π. Κουκουλόπουλος, στην Α. Κώμη: Η ψήφος μας μπορεί να φέρει την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 


 

Στην άμεση και επιτακτική ανάγκη που έχει ο τόπος μας για αλλαγή πορείας προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία τον οδήγησαν όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία οκτώ χρόνια αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση στην Άνω Κώμη.



Αναφερόμενος στα δύο αποτυχημένα μοντέλα διακυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογράμμισε πως «Η βαθιά κρίση στην οποία βρίσκεται η περιοχή μας είναι το βαρύ τίμημα που πληρώνει εξ αιτίας των επιλογών τους.

Από τη μία είχαμε τη σιωπηρή απολιγνιτοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει ετοιμάσει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για την περιοχή μας και από την άλλη τις  πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που σαν στόχο τους έχουν την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντωνγια να πλουτίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών, που μας βύθιζαν ακόμα περισσότερο. Ένα εκρηκτικό μίγμα οπισθοδρόμησης και εκτροχιασμού του τόπου μας από την αναπτυξιακή πορεία στην οποία και μπορούσε αλλά και είχε όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται. 

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, μαζί αθροίζουν μια περίοδο γεμάτη χαμένες ευκαιρίες που δείχνει πως θα είναι καταστροφικό αν τους εμπιστευτούμε ξανά.»

Πέρα όμως, από τις τραγικές κυβερνητικές επιλογές ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε και την ανάγκη να ξαναποκτήσει ο τόπος μας τη δική του φωνή  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Αν σε κάτι συμφωνούμε όλοι είναι πως αυτά τα οκτώ χρόνιαδεν είχαμε τη δική μας φωνή πουθα αντιδρούσε και θα ακουγόταν στα κέντρα των αποφάσεων. Μια φωνή που θα εξέφραζε τα δίκαια και λογικά αιτήματα μας και δεν θα αποδεχόταν απλώς τις επιλογές που έκαναν άλλοι για μας.

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε αποκτώντας και πάλι φωνή. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σήμερα απλώς μια εναλλακτική επιλογή, αλλά είναι η μόνη επιλογή για να βάλουμε φρένο στην ασυδοσία των άλλων και να ξανακερδίσουμε όσα δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας και η ψήφος μας μπορεί να φέρει την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.»

Παρουσιάζοντας ορισμένες από τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για να ξαναμπεί η Π. Ε. Κοζάνης σε τροχιά ανάπτυξης ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα

·       Στην ανάγκη να παραμείνει, όσο γίνεται περισσότερο, ο λιγνίτης ως το εθνικό μας καύσιμο,

·       να εξακολουθήσουμε να είμαστε η ενεργειακή καρδιά της χώρας μέσω των Α.Π.Ε. και της ενεργειακής δημοκρατίας, χάρη στην οποία ωφελούμενοι θα είναι όλοι και όχι μόνο λίγοι, από τους Δήμους καιτους αγρότες μέχρι τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες 

·       να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση σημαντικών έργων όπως είναι η μετεγκατάσταση της Ακρινής που θα ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο εργασιών για πολλά επαγγέλματα, το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης του Πολυφύτου, ο Σιδηρόδρομος

·       να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να στηριχθεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια