Με σειρά επισκέψεων στην περιοχή της Εορδαίας συνέχισε το πρωί της Τετάρτης τις προεκλογικές της περιοδείες η υποψήφια βουλευτής Π.Ε.Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Μιχελάκη.
Αρχικά βρέθηκε στα γραφεία του Σωματείου «Σπάρτακος», όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Παύλο Μουρατίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ και σημειώνοντας την αντίθεση του κόμματος στη βίαιη απολιγνιτοποίηση που αποφάσισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Θέλουμε να ανακτήσουμε τον δημόσιο έλεγχο στη ΔΕΗ και να την αξιοποιήσουμε για τη μείωση του κόστους ρεύματος, την αλλαγή ενεργειακού μείγματος και το σπάσιμο του καρτέλ ενέργειας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Μιχελάκη προς τους εργαζόμενους τους ΔΕΗ.

Ανάλογη ήταν η στάση της υποψήφιας βουλευτή Π.Ε.Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στη συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, όπου, μεταξύ άλλων, συζήτησε κρίσιμα ζητήματα όπως η προσωπική διαφορά και οι επικουρικές συντάξεις, εκφράζοντας τη στήριξή της στα αιτήματα των συνταξιούχων εργαζόμενων της Επιχείρησης.


Η Έφη Μιχελάκη, τέλος, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή του Α.Τ. Εορδαίας Σπύρο Τάσιο. Εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, τονίζοντας πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για μια συνολική αναμόρφωση της δομής, της λειτουργίας και του θεσμικού πλαισίου της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την κατεύθυνση του ουσιαστικού, δημοκρατικού εκσυγχρονισμού της λειτουργίας της και της αποτελεσματικής συμβολής της στην αντιμετώπιση του εγκλήματος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια