Στη Βουλή οικογενειακώς....

Με την γυναίκα του και τα δυο του παιδιά ο Στάθης Κωνσταντινίδης από την ορκομωσία της Βουλής η οποία όπως είναι γνωστό θα διαλυθεί λόγω των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στην ορκωμοσία της Βουλής: «Με την ίδια πίστη που δώσαμε τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα, θα δώσουμε και τον καινούργιο!»Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των Βουλευτών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης που εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε σχετικά:

«Με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αμείωτη εμπιστοσύνη που μου δώσατε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και την επιβεβαίωσή της στις πρόσφατες κάλπες της 21ης Μαΐου.

Αποτελεί ειλικρινά μεγάλη τιμή η επανεκλογή μου και αισθάνομαι ότι συνιστά αναγνώριση μιας έντιμης και κοπιώδους προσπάθειας που καταβάλλαμε, εγώ κι οι συνεργάτες μου, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και στις ανάγκες του τόπου μας.

Σας υποσχέθηκα την εκλογική δύναμη που σας ζήτησα και μου παρείχατε, να την επιστρέψω πολιτικό έργο. Θα το κάνω πράξη με την ενεργή στήριξή σας.

Η στέρεη σχέση μας και η στενή συνεργασία μας αποτελούν όπλα διεκδίκησης για βιώσιμη πρόοδο κι ευημερία στην περιφερειακή μας ενότητα, ιδίως σήμερα, που διέρχεται τον κόμβο του παραγωγικού μετασχηματισμού της.

Για να μπορέσουμε όμως να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε, θα πρέπει να δώσουμε έναν ακόμα δυνατό αγώνα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ημέρα ορόσημο για την πορεία της χώρας και του τόπου μας. Όταν τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα και ο Νομός Κοζάνης θα διανύουν μια περίοδο δημιουργίας και ανάπτυξης, αυτό θα οφείλεται στην επιλογή που κάνουμε σήμερα, να εμπιστευτούμε το τιμόνι της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις πρόσφατες εκλογές ψηφίσαμε τη συνέπεια, τη σταθερότητα και την πρόοδο και αποδοκιμάσαμε το ψέμα, την τοξικότητα και την ανευθυνότητα. Όμως οι κάλπες της επόμενης αναμέτρησης είναι άδειες. Και πρέπει να τις γεμίσουμε με τη συμμετοχή και τις ψήφους μας, αφού το κριτήριο δεν άλλαξε, ενώ το διακύβευμα για πρόοδο ή οπισθοδρόμηση παραμένει το ίδιο κρίσιμο.

Κλείστε τ’ αυτιά σας στον εφησυχασμό, στις προκλήσεις και στις προβοκάτσιες, απ’ όπου κι αν προέρχονται, και μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο της Αυτοδύναμης Ελλάδας.

Αυτό κάνω κι εγώ, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, επισκεπτόμενος κάθε άκρο του νομού μας. Κι όπου πάω εισπράττω την αποφασιστικότητα των συμπολιτών μας να επιβεβαιώσουν την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να σχηματίσει μια ισχυρή κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα, θα εκσυγχρονίσει το κράτος και θα ξαναδώσει ταχύ αναπτυξιακό βηματισμό στη χώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια