Ο Σωκράτης Βατάλης στη Σιάτιστα: «Είναι ξεκάθαρο ποιος έχει σχέδιο για τη χώρα και τους πολίτες»

 



«Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος έχει σχέδιο για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε από τη Σιάτιστα ο Σωκράτης Βατάλης, σχολιάζοντας το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών με κατοίκους της περιοχής τους οποίους συνάντησε την Πέμπτη το πρωί, στα πλαίσια της περιοδείας του.



Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Σιάτιστας, με τον απόηχο του debate να κυριαρχεί στις συζητήσεις και να είναι φανερό πως ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε ξεκάθαρα την πρόταση της προοδευτικής διακυβέρνησης με επίκεντρο τη στήριξη των αδύναμων, την αύξηση των εισοδημάτων, τη μείωση της ανεργίας και ένας κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες θα αισθάνονται και θα είναι ίσοι.

Η Σιάτιστα, έχει βιώσει για τα καλά στο πετσί της τις πολιτικές του οικονομικού μαρασμού με τον κλάδο της γούνας να ισοπεδώνεται και τη φυγή αυτή τη φορά του πληθυσμού να έχει χαρακτηριστικά εμπορίου, αλλά αναζήτησης εργασιακής ασφάλειας.

Ο Σωκράτης Βατάλης, συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Βοϊου, Χρήστο Ζευκλή, ο οποίος τον υποδέχτηκε στο γραφείο του και είχαν μια αναλυτική συζήτηση για μια σειρά ζητημάτων της περιοχής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια