Κώστας Πασσαλίδης: Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Σημαντικός ο ρόλος των επιμελητηρίων την επόμενη ημέρα της συζήτησης για την μετάβαση της περιοχής.



Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κώστας Πασσαλίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Γιάννη Μητλιάγκα και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Μόσχο, στο πλαίσιο επισκέψεων σε θεσμικούς φορείς.
Συζητήθηκαν ζητήματα επιχειρηματικότητας όπως το πόσο πολύ πλήττονται οι επιχειρήσεις της περιοχής απο την βίαιη απολιγνιτοποίηση αλλά και τα εργαλεία που χρειάζονται για να υποστηριχθούν την επόμενη ημέρα.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην απουσία από την διαβούλευση του ΣΔΑΜ και την άρνηση της πολιτείας όχι μόνο να ακούσει τους τοπικούς φορείς αλλά να έχουν και ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου.
Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε την σπουδαιότητα της συμμετοχής της επιμελητηριακής κοινότητας σε κάθε διαβούλευση που αφορά το μέλλον του τόπου και δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε η ραχοκοκαλιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας, δηλαδή η μικρομεσαία επιχείρηση, να στηριχθεί και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια