Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού: «Ως απόγονος εκείνων των θυμάτων, εκείνων των Ποντίων δηλώνω κι εγώ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δε σταματώ να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ!



Δημοκρατία και Αριστερά διαχρονικά σημαίνει αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Δημοκράτης και ο Αριστερός παλεύει για να στηρίξει τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, τα θύματα. Ποτέ ο Δημοκράτης, ο Αριστερός δε μπορεί να είναι ούτε ο θύτης ούτε με τον θύτη.

Δεν είναι τυχαίο που, μετά τον ξεριζωμό, το μεγαλύτερο μέρος της προσφυγιάς πύκνωσε τις τάξεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου και της Αριστεράς. Έτσι, λοιπόν, σε πείσμα των ακραίων συντηρητικών δυνάμεων, η 19η Μαϊου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια ημέρα βαθιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
Πέρα από λανθασμένες νομικές ερμηνείες, η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν μια πραγματικότητα, ήταν ένα ιστορικό έγκλημα. Και η μη αναγνώρισή της είναι ένα διαρκές έγκλημα, τωρινό, σύγχρονο!
Ως προοδευτικοί και αριστεροί, έλληνες πατριώτες, έχουμε ΧΡΕΟΣ για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Έχουμε ΧΡΕΟΣ να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας.
Ως απόγονος εκείνων των θυμάτων, εκείνων των Ποντίων δηλώνω κι εγώ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δε σταματώ να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια