Όλος ο "στρατός" ήταν εκεί....Η ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου στην Κοζάνη

Η κεντρική ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής.  "Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα καί δεν δίνονται απαντήσεις" τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του έκανε αναφορά στην γενοκτονία των Ποντίων αλλά και στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιώργο Γεννηματά. 
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και τίς προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος του.  "Κανένα δίλημμα Τριπρας η Μητσοτάκης είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του. 


Πάρις Κουκουλόπουλος (στην Κοζάνη): Σ’ αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται πολιτικές καριέρες αλλά το μέλλον του τόπου μας!

 «Σ’ αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται πολιτικές καριέρες αλλά το μέλλον του τόπου μας. Ένα μέλλον που θα καθοριστεί από τις πολιτικές μας επιλογές, τις προτάσεις και τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί για να απαλείψουμε τις άσχημες συνέπειες των 8,5 χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., εξ αιτίας των οποίων χάσαμε πολλά και μείναμε πίσω.

Μπορούμε όμως να προχωρήσουμε μπροστά, να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε το στοίχημα για το μέλλον που μας αξίζει, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για να ξαναμπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, για να βρίσκουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν οι νέοι μας, για να μένουν και να δημιουργούν στον τόπο μας».

Αυτά τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος στην τελευταία ομιλία του στην Πλατεία Νίκης της Κοζάνης (κεντρική πλατεία), μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου.

Ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε ότι «Απόψε, από δω, από την πλατεία Νίκης, στέλνουμε μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, το μήνυμα πως από τη Δευτέρα μας περιμένει ένας σκληρός και μεγάλος αγώνας για να ξανακερδίσουμε ό,τι μας στέρησαν, για να αποτρέψουμε όλοι μαζί τη λεηλασία του τόπου μας. Σ’ αυτό τον αγώνα δηλώνω παρών για να γίνω με την ψήφο σας η φωνή σας, μια φωνή δυνατή που θ’ ακούγεται στα κέντρα των αποφάσεων».

        

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια