Έφη Μιχελάκη: «Σας καλώ να εμπιστευθείτε τη νέα γενιά μεταδίδοντας της την εμπειρία σας…τη γενιά που στα παραγωγικά της χρόνια έζησε απανωτές κρίσεις»

 Η ομιλία στην παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

«Σας καλώ να εμπιστευθείτε τη νέα γενιά μεταδίδοντας της την εμπειρία σας…τη γενιά που στα παραγωγικά της χρόνια έζησε απανωτές κρίσεις», τόνισε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Μιχελάκη στην ομιλία της κατά την πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Π.Ε. Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μιλώντας ενώπιον δεκάδων στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος, αλλά και των Διονύση Τεμπονέρα και Νίκου Σκορίνη, η Έφη Μιχελάκη άσκησε δριμύτατη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη, «ξεδιπλώνοντας» σύντομα και περιεκτικά τα βασικότερα σημεία του κυβερνητικού προγράμματος και των μεγάλων στόχων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: Φίλες και φίλοι, 21 Μαΐου καταψηφίζουμε

Ø  Την διάλυση των εργασιακών σχέσεων

Ø  Την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και την υποβάθμιση της παιδείας

Ø  το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων

Ø  τις υποκλοπές

Ø  την έλλειψη δημοκρατίας και δικαιοσύνης

Ø  την άκρως νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη

 

Δεν υπάρχει κανένα μαγικό ραβδί, όμως είμαστε εδώ στοχεύοντας στις λύσεις. Είμαστε εμείς που ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και να διοχετεύσουμε τη δικαιοσύνη και στο τελευταίο κύτταρο αυτής της χώρας…Την αλλαγή και για την γενιά που έρχεται…Σας καλώ σε αυτό τον δρόμο, να πάμε μαζί…Με τη ΝΙΚΗ…»

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια