Αιμοδότες Αιμοπεταλιοδότες- Αμφικτιονία



Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 επισκέφτηκε τον Σύλλογο αντιπροσωπεία της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) εκ των κυρίων Παπαχρόνη Ιωάννη (Αντιπρόεδρος Α),
Ιωαννίδη Χρήστο (Αναπληρωτής Ταμίας) και Βόμβα Κωνσταντίνο (Μέλος) και με σκοπό την ενημέρωση της προόδου των ενεργειών των Συλλόγων σχετικά με την ανάληψη της 33ης Αμφικτιονίας τον Οκτώβριο 2023.


Στα πλαίσια της επίσκεψης, η επιτροπή των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς μαζί με την αντιπροσωπία της ΠΟΣΕΑ επισκέφτηκαν την κα. Αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη, η οποία ως ιατρός καταλαβαίνει απόλυτα την αξία των συλλόγων μας και είναι διατεθειμένη να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο.



Στο Δημαρχείο τους αντιδημάρχους κ. Στυλιανο Φουλιρα (Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δημ/κης περιουσίας, Παιδείας, Πολεοδομίας & εξυπηρέτησης πολιτών ΚΕΠ),
κ. Αθανασιο Ρήμο (Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού &Αθλητισμού),
καθώς και Σωκράτη Πέλκα (Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, Ανάπτυξης Υπαίθρου & Ανάπτυξης Εμπορίου), οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι είναι αρωγοί της προσπάθειας μας και στηρίζουν την Αμφικτιονία που θα γίνει στην πόλη μας.
Στο Νοσοκομείο είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε την διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Παρασκευή Καραπαυλίδου, η οποία μας ενημέρωσε για τη ροή των αιμοδοσιών και μας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα Αιμοδοσίας του νομού μας.

Και ευχαρίστησε τους συλλόγους για την προσφορά τους σε αίμα. Τα οφέλη της επίσκεψης θεωρούμε ότι ήταν πάρα πολλά και αυτό θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τα μέλη οργανωτικής επιτροπής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια