«Την Κυριακή ψηφίζουμε αλλαγή σελίδας και για το Βόιο, στηρίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα» - Η υποψήφια βουλευτής Έφη Μιχελάκη σε Σιάτιστα-Γαλατινή και Εράτυρα

 

Στην ιστορική Σιάτιστα κα πρωτεύουσα του Δήμου, καθώς και στις δυο μεγάλες κωμοπόλεις του κάτω Βοϊου, Γαλατινή και Εράτυρα περιόδευσε το πρωί της Κυριακής η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία είχε σειρά συναντήσεων με δεκάδες πολίτες, αλλά και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.
Η Έφη Μιχελάκη ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών για τη συνεχιζόμενη μείωση του πληθυσμού στο Βόιο, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της εντεινόμενης εγκατάλειψης του τόπου από τον νεανικό πληθυσμό που μετακινείται προς μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό.

Η υποψήφια βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε τα μεγάλα προβλήματα από την κρίση της γούνας (που εντάθηκαν μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία), τόσο για τις εξαιρετικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις του Βοϊου, όσο και για τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων, σημειώνοντας την καθυστέρηση λήψης αποφάσεων για ενίσχυση του κλάδου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Την Κυριακή ψηφίζουμε αλλαγή σελίδας και για το Βόιο, στηρίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα, δίνουμε τη δύναμη για δικαιοσύνη παντού», τόνισε για μια ακόμη φορά η Έφη Μιχελάκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια