Η υποψήφια βουλευτής Έφη Μιχελάκη στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της Νεάπολης-Επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις Βοϊου και Κοζάνης

 


-Συναντήσεις και στον ΕΦΚΑ Κοζάνης

Στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, αλλά και σε εμπορικά καταστήματα της πόλης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών της σε κάθε γωνιά της περιοχής μας ενόψει της κρίσιμης μάχης της 21ης Μαϊου.

Η Έφη Μιχελάκη είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με καταναλωτές, παραγωγούς και εκθέτες του Βοϊου, αφουγκραζόμενη για μια ακόμη φορά τη μεγάλη απογοήτευση των πολιτών για τη δυσβάσταχτη ακρίβεια που πλήττει νοικοκυριά και επαγγελματίες, με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση της αισχροκέρδειας, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας.
Η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης βρέθηκε και σε επιτυχημένες επιχειρήσεις της Νεάπολης και του Βοϊου, όπως στο εργοστάσιο κατασκευής επίπλων «PALXIL», στην επιχείρηση γεωργικών μηχανημάτων «ΕΛΦΟΡΤ» αλλά και στο γνωστό τυπογραφείο «Σεριστατίδης-Λαμπρόπουλος», τονίζοντας την περαιτέρω ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας, η οποία αποτελεί και το «κλειδί» για να παραμείνει ο κόσμος στο όμορφο Βόιο που πλήττεται όσο ελάχιστες περιοχές της χώρας από τη συνεχή μείωση του πληθυσμού.

Στη συνέχεια η Έφη Μιχελάκη βρέθηκε στον ΕΦΚΑ Κοζάνης, όπου είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό, ενώ ακολούθησε σειρά επισκέψεων σε σημαντικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την «Α.PITENIS BROS S.A.» και «Γάτας Α.Ε.», τονίζοντας πως η επιτυχία ανάλογων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων οφείλεται στην εξωστρέφεια και την ποιότητα των προϊόντων, με την υποψήφια βουλευτή να ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους εκεί επιτυχημένους επιχειρηματίες και τις προτάσεις τους για το μέλλον της Π.Ε. Κοζάνης, στην εποχή της βίαιης απολιγνιτοποίησης που αποφάσισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια