Η απορία του Πάρι μετά την ομιλία Τσίπρα στην Κοζάνη: "Όλα αυτά που ανακοίνωσε για τις θέσεις εργασίας και το εισόδημα, δηλαδή το τοπικό ΑΕΠ, γιατί άραγε δεν τα εφάρμοσε όταν κυβερνούσε;"



Μια εύλογη απορία προκαλεί η ομιλία Τσίπρα στην Κοζάνη. Όλα αυτά που ανακοίνωσε για τις θέσεις εργασίας και το εισόδημα, δηλαδή το τοπικό ΑΕΠ, γιατί άραγε δεν τα εφάρμοσε όταν κυβερνούσε; Μήπως νομίζει ότι στις μέρες του προσθέταμε θέσεις εργασίας και εισόδημα; 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Νομός Κοζάνης γνώρισε ύφεση συνολικά 25,5% όταν η χώρα ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα με το 2014.
Η ύφεση προκλήθηκε από τη μείωση της λιγνιτικής παραγωγής κατά 50% μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση Τσίπρα αλλά και από ολέθριες πολιτικές επιλογές στο πεδίο της ανάπτυξης.
Η Πτολεμαιδα V καθυστέρησε 2 χρόνια
Η μετεγκατάσταση Ακρινής εξελίχθηκε σε εμπαιγμό
Το Αρδευτικό Βόρειας Ζώνης έμεινε στα αζήτητα
Η σιδηροδρομική γραμμή Κοζανη-Καλαμπάκα βγήκε από τις εθνικές προτεραιότητες ενώ ήταν έτοιμη για δημοπράτηση.
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέχισε στο δρόμο του κ Τσίπρα δε δίνει το δικαίωμα στον τελευταίο να μας εμπαίζει.
Για την πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζει ο τόπος μας ευθύνονται αμφότεροι, Τσίπρας και Μητσοτάκης, από κοινού και εξ αδιαιρέτου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια