Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης



Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης, πύραρχο Κωνσταντίνο Μαυροματίδη, αλλά και τον διοικητή της Π.Υ. Πτολεμαϊδας αντιπύραρχο Βασίλη Ζιώγου.


Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν ήταν το πρόβλημα που δημιουργείται στο πυροσβεστικό Σώμα της περιοχής μας για την εξυπηρέτηση κυρίως αναγκών της Fraport, η παρατηρούμενη γήρανση του προσωπικού και η μη ανανέωσή του μέσω προσλήψεων, καθώς και η ανάγκη επανασχεδιασμού του πεπαλαιωμένου, πλέον, οργανογράμματος και η στελέχωση με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.
Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη δημιουργίας κλιμακίου πυροσβεστικής στον Δήμο Αμυνταίου, ο οποίος υπάγεται στην περιοχή ευθύνης της Π.Υ. Πτολεμαϊδας, καθώς και η λειτουργία κλιμακίου ΕΜΑΚ Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πασσαλίδης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που είχε από τα στελέχη της Πυροσβεστικής, «μετά το τραγικό, πρόσφατο περιστατικό στη λίμνη του Περδίκα, δεν έχει δρομολογηθεί η λειτουργία τοπικής ΕΜΑΚ, σε επίπεδο υπηρεσίας και εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια