Βραδιά Μικρασιατών, βραδια αναμνήσεων




Μια εκδήλωση του Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης αφιερωμένη στην επέτειο της Άλωσης της Πόλης τελείωσε το βραδυ του Σαββάτου. Η αίθουσα “Φίλιππος” γέμισε ασφυκτικά. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του κ. Απόστολου Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, στα πλαίσια της 8ης χορωδιακής συνάντησης "Μουσικές διαδρομές", ακούστηκαν τραγούδια Μικρασιατών μουσικών, Μ.Σογιούλ, Γιαννίτση, Μ.Θεοδωράκη, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, θρήνους για την πτώση της Πόλης. Η πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης κ. Φωτεινή Καμίτα δήλωσε:


 

Θερμά συγχαρητήρια στις χορωδίες των Ευρώπουλων Κέρκυρας "Ι.Καποδίστριας" ,στον Σύλλογο φίλων μουσικής "Βελβεντινές Φωνές", στους εθελονες και μέλη του ΕΕΣ Κοζάνης καθώς και στη δική μας χορωδία! Μια υπέροχη μουσική βραδιά, που απολαύσαμε λόγω του κόπου και του μερακιού των χορωδών, των μουσικών και ιδιαίτερα λόγω της προσπάθειας και φροντίδας των χοραρχών, κ. Έλλη Καρύδη , Αλεξάνδρας Παππά και Δημήτρη Δασκαλόπουλο. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η αδελφοποίηση του συλλόγου μας με την χορωδία της Κέρκυρας’.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια