Απινιδωτής και στην Αιανή.

Παραδόθηκε στους εκπροσώπους της Κοινότητας Αιανής ένας απινιδωτής από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια του Προγράμματος Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με διάθεση συνολικά 120 απινιδωτές σε δημόσιους χώρους, όπου μέρος και της ανωτέρω πράξης είναι και η εκπαίδευση των πολιτών στην παροχή πρώτων βοηθειών και στη χρήση εξωτερικής συσκευής αυτόματης απινίδωσης - AED.

Η παράδοση του απινιδωτή στον πρόεδρο της Κοινότητας Αιανής Αστέριο Βαβλιάρα και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μαυροδήμο έγινε από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργο Βαβλιάρα.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη, η πρόληψη και η ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας, χρέος μας όμως είναι να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα της ασφάλειας και της προστασίας της υγείας με υπευθυνότητα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια