«Καλλιόπη Βέττα: Οι πολίτες θα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και θα πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους - Προεκλογικές περιοδείες»

 



Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε χθες περιοδεία και ομιλία στον Περδίκκα, ενώ σήμερα επισκέφθηκε τo κτήριο της παλιάς Νομαρχίας όπου συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Δ.Μ, με υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Κέντρου Διανομής ψηφοδελτίων καθώς και την ΕΔΑΔΥΜ όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και τον Διευθυντή Λειτουργίας.





Στις συζητήσεις με τους πολίτες υπήρξε συναντίληψη ότι ο τόπος χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή ώστε να ξεπεραστούν γρήγορα οι καταστροφικές πολιτικές παθογένειες της απερχόμενης κυβέρνησης η οποία διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς τις κρίσεις της πανδημίας, της ακρίβειας, των ενεργειακών αυξήσεων και, ειδικότερα στην Π.Ε. Κοζάνης, την βίαιη και πρόχειρη απολιγνιτοποίηση, την ερημοποίηση και την δημογραφική στασιμότητα, την απαξίωση πόρων, εδαφών και υποδομών και την άναρχη ανάπτυξη Α.Π.Ε..

Παράλληλα, η κ. Βέττα πραγματοποίησε ομιλία στον Περδίκκα τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι δύναμη αλλαγής και σταθερότητας, καθώς με το πρόγραμμα του δεσμεύεται για την ουσιαστική στήριξη των πολιτών, ενώ εγγυάται την σταθερότητα και την ευημερία για εργαζόμενους, επιχειρηματίες, νέους και συνταξιούχους.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες αξιολογώντας τις θέσεις, τα προγράμματα, τις προοπτικές, αλλά και το ύφος και το ήθος των κομμάτων, ώστε η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη για τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας.

Τέλος, σε συζητήσεις με τους κατοίκους και τους εργαζομένους, η υπ. Βουλευτής τόνισε ότι τα μηνύματα για τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς η συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ πλείστοι πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες κι από όλο το πολιτικό φάσμα, συντάσσονται με την πολιτική του πρόταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια