Καλλιόπη Βέττα: Μεγάλη η πίστη και η αισιοδοξία των πολιτών για την πολιτική αλλαγή- Προεκλογικές περιοδείες»

 



Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες στην Αιανή, παρευρέθηκε στην γιορτή του Αγ. Χριστόφορου στο Προσήλιο, πραγματοποίησε περιοδεία στην Ροδιανή και την Κερασιά, επισκέφθηκε την Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ), ενώ παρευρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης για τη νίκη ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό.

Στην ομιλία της στην Αιανή, έκανε εκτενή αναφορά στους ποιοτικούς και ποσοτικούς δείκτες που αποτυπώνουν την αρνητική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα, παρέθεσε τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενώ τόνισε ότι τα πολύπλευρα μηνύματα αισιοδοξίας, συμπόρευσης και στήριξης προς τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. δημιουργούν τη βεβαιότητα της πολιτικής αλλαγής στις εκλογές της 21η Μαΐου.

Στην περιοδεία της μίλησε με τους κατοίκους των οικισμών για την οικονομική, κοινωνική και δημογραφική συνθήκη που αντιμετωπίζουν, επισημαίνοντας ότι με αγώνα και σχέδιο, μπορεί να επιτευχθεί η απαραίτητη μεταβολή που θα δυναμώσει άμεσα τον τόπο μας, πληθυσμιακά και παραγωγικά.




Τέλος, στην εκδήλωση για την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τόνισε ότι έχει χαραχτεί στις μνήμες όλων μας η εποποιία της Αντίστασης των λαϊκών κινημάτων και των δημοκρατικών δυνάμεων που απελευθέρωσαν την Ευρώπη, την ώρα που οι άλλοι πολιτικοί φορείς είχαν συνθηκολογήσει ή συνεργάζονταν ανοικτά με τον φασισμό και ναζισμό.

Σήμερα, η κ. Βέττα στις 18:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Μηλοχώρι, το Εμπόριο, την Αναρράχη, την Άρδασσα, την Ασβεστόπετρα, και ενώ αύριο το πρωί θα επισκεφθεί την λαϊκή αγορά στην Πτολεμαΐδα, όπως και τον Δήμο, την Πυροσβεστική και το ΙΚΑ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια