Η υποψήφια βουλευτής Έφη Μιχελάκη στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα των Σερβίων – «Πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ για τα προβλήματα με το κλείσιμο της γέφυρας»

 






-Συμμετοχή στην επιτυχημένη δράση «Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος» της Πτολεμαϊδας

«Υπάρχει πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ για τα προβλήματα με το κλείσιμο της γέφυρας», τόνισε το πρωί της Δευτέρας η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία βρέθηκε στη λαϊκή αγορά των Σερβίων, αλλά και σε εμπορικά καταστήματα της πόλης.




Κατά τη διάρκεια της εκεί περιοδείας της διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζει να προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Σερβίων και της ευρύτερης περιοχής το κλείσιμο της γέφυρας, με την Έφη Μιχελάκη να ξεκαθαρίζει πως υπάρχουν ευθύνες καθυστέρησης τόσο για την περιφερειακή αρχή, όσο και στην κυβέρνηση της ΝΔ, τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης λύσης καταβολής κάποιας μορφής αποζημιώσεων στους πληττόμενους πολίτες, επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής.

Η υποψήφια βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια βρέθηκε στη γεμάτη κόσμο πλατεία της Πτολεμαϊδας, συμμετέχοντας στην εξαιρετικά επιτυχημένη δράση «Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος».
Η Έφη Μιχελάκη, συγχαίροντας την πρόεδρο του Συλλόγου “Εθελοντισμός Ανδρόνικος” Πόπη Παρασκευά, τόνισε την ανάγκη περαιτέρω ενεργοποίησης των πολιτών στον εθελοντισμό, ενώ υπογράμμισε και την υποχρέωση της πολιτείας για μεγαλύτερη στήριξη στις οικογένειες και ειδικά στις εργαζόμενες και μη μητέρες, καθώς η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη Γιορτή της Μητέρας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια