Θόδωρης Καρυπίδης: "Τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Καλαμιά είναι χαρακτηριστικά του πως «οραματίζεται» η Νέα Δημοκρατία την ανάπτυξη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας"



Τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Καλαμιά είναι χαρακτηριστικά του πως «οραματίζεται» η Νέα Δημοκρατία την ανάπτυξη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Καμία οργάνωση (υπενθυμίζω πως ακόμα δεν έχει κατατεθεί η μελέτη για το Ειδικό Χωροταξικό για τις Α.Π.Ε ), καμία νομιμότητα και κανένας σεβασμός στη βούληση των τοπικών κοινωνιών και των αποφάσεων περιφερειακού και δημοτικού συμβουλίου.
Δεν τηρήθηκε η συμφωνία για διακοπή των εργασιών μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από κατοίκους μέσω της νομικής οδού και από την τοπική αυτοδιοίκηση. Χρησιμοποιήθηκε ωμή βία κατά κατοίκων που άσκησαν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον τόπο και τα πιστεύω τους.
Οι σημερινές ντροπιαστικές εικόνες έρχονται από το μέλλον που θέλουν κάποιοι για την περιοχή μας. Έχουμε χρέος να μην τους αφήσουμε να καταστρέψουν τον τόπο μας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια