Δήμος Κοζάνης: Η τρυφερή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Τετραλόφου για την Ημέρα της Μητέρας

 



Χρώματα, μουσική και δάκρυα χαράς «γέμισε» ο Παιδικός Σταθμός Τετραλόφου του Δήμου Κοζάνης, κατά τη διάρκεια της γιορτής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τη Μητέρας, που γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μάη.  

Οι λιλιπούτειοι μαθητές γιόρτασαν μαζί με τις μαμάδες τους, κάνοντας τη μέρα ξεχωριστή! Τα παιδιά δώρισαν στις μανούλες τους  υπέροχες δημιουργίες που κατασκεύασαν μόνα τους, ενώ έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια!

Το ξεχωριστό της συγκεκριμένης γιορτής, ήταν η συνάντηση τριών γενεών. Η παρουσία γιαγιάς-μαμάς-παιδιού, έφερε δάκρυα χαράς στα μάτια όλων των παρευρισκόμενων. Νοσταλγικές αναμνήσεις από τη δική τους παιδική ηλικία ήρθαν στο νου των μεγαλύτερων, δημιουργώντας δάκρυα συγκίνησης.  

Ο ρόλος της  μητέρας μέσα στην οικογένεια  αναπτύχθηκε από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Κοζάνης,  Μαρία Ξάϊδου, ενώ η συμμετοχή της τρίτης ηλικίας σε όλες τις δράσεις γέμισε με χαρά και τρυφερότητα την ατμόσφαιρα.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στην υπεύθυνη της δομής του Τετραλόφου, Ευσαΐα Χουιλίδου, καθώς και σε όλο το προσωπικό  του παιδικού σταθμού, που βοήθησε να πραγματοποιηθεί η πολύ «γλυκιά» γιορτή.

Σημειώνεται, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης, μέσα από τις δράσεις τους  με την ενεργό συμμετοχή των γονέων, δίνουν αξία και έμφαση τόσο στην διαπαιδαγώγησή των παιδιών όσο και στη δημιουργική απασχόληση, με γνώμονα πάντα την αγάπη στο παιδί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια