Ο Ιπποκράτης Κοζάνης αναβαθμίζει το σύστημα Μαγνητικής ΤομογραφίαςΘα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι από τις 02/05/2023 το τμήμα του Μαγνητικού Τομογράφου θα παραμείνει κλειστό λόγω εγκατάστασης νέου συστήματος Μαγνητικής Τομογραφίας.

Ο Ιπποκράτης Κοζάνης καλωσορίζει το σύγχρονο Μαγνητικό Τομογράφο MAGNETOM Altea 1.5 Τ της SIEMENS, η εξελιγμένη τεχνολογία, το λογισμικό και το σύνολο των εφαρμογών που διαθέτει, τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους μαγνητικούς τομογράφους ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ασθενούς και των κλινικών ιατρών.


MAGNETOM Altea 1.5 Τ

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι το μοναδικό φαρδύ άνοιγμα του τούνελ (bore) στα 70 cm. Ασθενείς με υψηλό δείκτη BMI ( overweight) μπορούν εύκολα να εισέλθουν στον μαγνητικό τομογράφο. Έχει επίσης μήκος 145cm, ελαχιστοποιώντας έτσι την κλειστοφοβία στον εξεταζόμενο.Εξοπλισμένο με την τελευταίας BioMatrix τεχνολογία, με την δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων με χρήση AI καθώς και την ικανότητα πραγματοποίησης εξετάσεων στον μικρότερο δυνατό χρόνο .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια