Απάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ. Τσιμπραηλίδη στον επίτιμο Πρόεδρο Β. Καραπίντσιο “Διαψεύδω κατηγορηματικά τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας”

 Διαψεύδω κατηγορηματικά τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας κ. Βασίλειο Καραπίντσιο, ως προς τα καταγγελλόμενα εναντίον του Δήμου και του Δημάρχου Εορδαίας, αναφορικά με την ανάγκη στέγασης του συλλόγου μας.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς εδώ και χρόνια, και από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης αλλά και ως Δήμαρχος Εορδαίας δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Σύλλογό μας. Γι' αυτό άλλωστε ανέθεσε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Υγείας, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτριο Σπόντη να μεριμνήσει για την εξεύρεση χώρου για τη στέγαση του συλλόγου μας, θέμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κι ενώ με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αναζητούμε χώρο για τη στέγαση του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Καραπίντσιος βιάστηκε να κατηγορήσει για αδιαφορία το Δήμο και τον Δήμαρχο Εορδαίας, κάτι που θεωρώ ότι είναι και πρόωρο και άδικο.

Εγώ από την πλευρά μου έχω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο Εορδαίας για το διαχρονικό ενδιαφέρον του για το σύλλογό μας και τού ζητώ να κλείσει τα αυτιά του σε κακόβουλα σχόλια, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διότι, αυτά που λέει ο κ. Καραπίντσιος για επιχειρούμενη καταστροφή του συλλόγου με "μεθοδευμένη πρακτική και μάλιστα από αυτούς που πρέπει να στηρίζουν τέτοιους Συλλόγους – Θεσμούς" είναι πέρα για πέρα ανυπόστατα και συκοφαντικά.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Κωνσταντίνος Τσιμπραηλίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια