Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στη Σιάτιστα – «Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στους Σιατιστινούς, που έγραψαν σπουδαία ιστορία στο εμπόριο, στην οικονομία και στον πολιτισμό»

 
Στην ιστορική πόλη της Σιάτιστας, έδρας του Δήμου Βοϊου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, ενώ είχε συναντήσεις με δεκάδες κατοίκους, αλλά και εκπροσώπους φορέων, όπως τον Δήμαρχο Σιάτιστας και επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας.


Στο επίκεντρο, φυσικά, των συζητήσεων βρέθηκε η οικονομική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει πληγεί σε σημαντικότατο βαθμό από την κρίση της γούνας, ειδικά μετά και τον πόλεμο της Ουκρανίας. Τόσο οι επιχειρηματίες του χώρου, όσο και ο Κώστας Πασσαλίδης επισήμαναν τα ελλιπή και καθυστερημένα μέτρα στήριξης του κλάδου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Για μια ακόμη φορά, επίσης, στις συζητήσεις με τους πολίτες κυριάρχησε και το θέμα της «αφαίμαξης» του νεανικού πληθυσμού προς το εξωτερικό, αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ σημαντικά είναι και τα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού χώρου στην ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας και του Βοϊου, με τους εκεί επιχειρηματίες και προτάσεις να ζητούν τη βοήθεια της πολιτείας ώστε προωθήσουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως η δημιουργία ενός σύγχρονου τυροκομείου.
«Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στους Σιατιστινούς, που έγραψαν σπουδαία ιστορία στο εμπόριο, στην οικονομία και στον πολιτισμό, ώστε να αλλάξει σελίδα η περιοχή και να πρωταγωνιστήσει και πάλι, σε τοπικό, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Κώστας Πασσαλίδης.«Η αλλαγή, είναι απαίτηση. Η δικαιοσύνη, είναι ανάγκη, με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής.


Κώστας Πασσαλίδης - Υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα ΠΣ - ΠΕ ΚοζάνηςΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια