Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο μνημόσυνο των πεσόντων Μακεδονομάχων και του Ζαχαρία Ανδρούτσου ή Καπετάν Φούφα

 




Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο  Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης στο μνημόσυνο  των πεσόντων Μακεδονομάχων  και του Ζαχαρία Ανδρούτσου ή Καπετάν Φούφα, που πολέμησαν υπέρ πίστεως και πατρίδος κατά τον Μακεδονικό Αγώνα.

 

Στην Τοπική Κοινότητα Φούφα μετέβη ο Υφυπουργός Μεταφορών και υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος και παρέστει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χοροστατούντος του Αρχιμανδίτη π. Νικηφόρου Μανάδη.


Στην συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος ακολούθησε την πομπή προς την Πλατεία του χωριού, όπου στο Μνημείο Πεσόντων και στην προτομή του Μακεδονομάχου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΑ» τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση, με προσκλητήριο πεσόντων και κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δάσκαλος κ. Αθανάσιος Πεϊτσίνης ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών και των μακεδονομάχων.   


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια