Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης στην εκδήλωση της Σκήτης και της Πτολεμαϊδας για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού – «Έχουμε ΧΡΕΟΣ να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής ΓενοκτονίαςΣτη συγκινητική εκδήλωση μνήμης της Πτολεμαϊδας για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης.
Λίγο νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής είχε βρεθεί στη Σκήτη και στην επίσης καθιερωμένη εκδήλωση για την Ποντιακή Γενοκτονία, στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμή των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων από την περιοχή του Πόντου.
«Ως προοδευτικοί και αριστεροί, Έλληνες πατριώτες, έχουμε ΧΡΕΟΣ για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Έχουμε ΧΡΕΟΣ να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πασσαλίδης.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε, μαζί με συνεργάτες του, το κέντρο της Κοζάνης, καθώς και το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπου, μαζί με συντρόφους και συναγωνιστές εξέφρασαν την πίστη τους για τη νίκη στις κάλπες της Κυριακής, με βάση και όλα τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά και της περιοχής μας
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια