Ομιλία στο Λιβαδερό από τον Στάθη Κωνσταντινίδη – «Αναζητήσαμε λύσεις και βελτιώσαμε το θεσμικό πλαίσιο για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της κάθε περιοχής»



Στους κατοίκους του Λιβαδερού μίλησε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Λιβαδερού, ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε το κυβερνητικό έργο της ΝΔ της προηγούμενης τετραετίας, τονίζοντας τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν προς όφελος των αγροτών και των κτηνοτρόφων, όπως οι οικονομικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις και τα μέτρα φορολογικής και ασφαλιστικής ελάφρυνσης.




Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της αναμόρφωσης των δασικών χαρτών του Λιβαδερού, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα της περιοχής που επιλύθηκε με δική του παρέμβαση προς την κυβέρνηση.

Επίσης, ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε σε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν από πλευράς του προς όφελος της περιοχής, όπως η αυξημένη ενίσχυση στους νέους αγρότες της Π.Ε. Κοζάνης, η εξασφάλιση 3.000 σχολικών γευμάτων για τα σχολεία του νομού, η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και η αποζημίωση παραγωγών από ακραία καιρικά φαινόμενα.



«Η αξιοπιστία της κυβέρνησης της ΝΔ φάνηκε σε όλα όσα έγιναν αυτήν την τετραετία», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης, «καθώς μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες, παγκόσμιες κρίσεις και εχθρικές τάσεις από τους γείτονες, η χώρα μας κατάφερε και στάθηκε στα πόδια της κι είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις προκλήσεις του αύριο. Η Ελλάδα πλέον βαδίζει σταθερά και ανοδικά, με σωστό σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα και πάντα με γνώμονα το όφελος των πολιτών».

Κλείνοντας, ο κ. Κωνσταντινίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του όλο το διάστημα της κοινοβουλευτικής του θητείας και την συνεργασία τους, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα να ενημερώνεται εγκαίρως για τα προβλήματά τους και να διεκδικεί άμεσες λύσεις.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια