«Η αλλαγή, είναι απαίτηση. Η δικαιοσύνη, είναι ανάγκη, με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή» - Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Καρδιά-Προάστιο- ΑσβεστόπετραΣε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά την Καρδιά, το Προάστιο και την Ασβεστόπετρα.

Για μια ακόμη περιοδεία σε χωριά της Π.Ε. Κοζάνης το σημαντικότερο θέμα που έδειξε να απασχολεί τους κατοίκους ήταν αυτό της ερημοποίησης της υπαίθρου, με τη συνεχιζόμενη, όπως έδειξε και η πρόσφατη απογραφή, μείωση του πληθυσμού, ενώ κεντρικό ζήτημα είναι επίσης το κόστος θέρμανσης που εκτοξεύτηκε στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και του πρωθυπουργού της ολιγαρχίας Κυριάκου Μητσοτάκη.Ασφαλώς, ο Κώστας Πασσαλίδης άκουσε προσεκτικά και τα τοπικά ζητήματα που έθιξαν οι κάτοικοι στα τρία αυτά χωριά της Εορδαίας, με τον ίδιο να τονίζει πως, ως βουλευτής, θα είναι πάντα δίπλα τους, καταγράφοντας και προωθώντας λύσεις και δράσεις και για τα επιμέρους, σημαντικά ζητήματα όλων των Τοπικών Κοινοτήτων.
«Η αλλαγή, είναι απαίτηση. Η δικαιοσύνη, είναι ανάγκη, με ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια