Πάρις Κουκουλόπουλος | Ψήφος σε Ν.Δ. & ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει συνθηκολόγηση και φυγή των νέων!

 




Το 2022 το εθνικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) κινήθηκε στο ύψος που είχε το 2012. Την ίδια περίοδο στην Π.Ε. Κοζάνης το τοπικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) κατέγραψε πτώση 51%, γεγονός που επέφερε, μεταξύ άλλων, και την πληθυσμιακή μας συρρίκνωση. Η δραματική μείωση του τοπικού εισοδήματος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία επήλθε τα τελευταία 8,5 χρόνια και κατανέμεται ισοδύναμα στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

Να τους εμπιστευτούμε ξανά σημαίνει συνθηκολόγηση με τη φυγή των νέων και την ερήμωση του τόπου που επιταχύνεται με την άναρχη και αυθαίρετη τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί ένα μήνυμα ηχηρό και καθαρό, ότι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας κόντρα σε όλα τα συμφέροντα που επιδιώκουν τη λεηλασία του.

Στήριξη στο Πανεπιστήμιο μας με κάθε τρόπο!

Για χρόνια, ως Δήμαρχος και βουλευτής, μαζί με άξιους συνεργάτες δώσαμε σκληρό αγώνα για να ιδρυθεί το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας και να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις που του αξίζουν.

Η ίδρυση ξενόγλωσσων τμημάτων και η επένδυση στην καινοτομία είναι κινήσεις που πιστεύω πως μπορούν να το βάλουν σε μια σταθερή ανοδική πορεία, φέρνοντας το σ’ ένα βάθος χρόνου ανάμεσα στα καλύτερα Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Υπάρχει το κατάλληλο δυναμικό αλλά και οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό.

Υπάρχουν, βέβαια, και εμπόδια και θα απαιτηθούν αγώνες, αλλά και συγκρούσεις με τον εφησυχασμό. Προσωπικά δηλώνω δίπλα στους ανθρώπους του Πανεπιστημίου για ό,τι και όπου χρειαστούν, όχι μόνο σαν ένας απ’ αυτούς που το οραματίστηκαν εδώ και χρόνια, αλλά γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω πως μπορεί να λειτουργήσει ως πυλώνας ανάπτυξης, καινοτομίας και ευημερίας για την περιοχή και είμαι σίγουρος ότι σε ορατό χρόνο θα μας δικαιώσει. Γι’ αυτό αξίζει και πρέπει όλοι μας να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο και όπως μπορούμε.

Γι' αυτό η περιοχή μας χρειάζεται ισχυρή φωνή.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια