«Καλλιόπη Βέττα: "Τα διλήμματα των εκλογών τίθενται πλέον επιτακτικά για την καθημερινότητα των πολιτών" - Ομιλία και περιοδείες»



Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα περιόδευσε χθες στη Μεταμόρφωση, στην Ξηρολίμνη, στη Σκήτη, στα Αλωνάκια και στο Βατερό, ενώ σήμερα επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και καταστήματα εμπορίου και εστίασης στο Τσοτύλι, όπου μίλησε σε εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.



Στην ομιλία της τόνισε ότι τα διλήμματα των εκλογών τίθενται πλέον επιτακτικά για την καθημερινότητα των πολιτών, που καλούνται να αποφασίσουν αν θα βάλουν τέλος στις καταστροφικές πολιτικές που εφάρμοσε μέχρι σήμερα η ΝΔ στην περιοχή ή αν θα υπογράψουν το Συμβόλαιο Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να αναστραφεί η επίπτωση αυτών των πολιτικών στη ζωή, στην υγεία, στην καθημερινότητα, στην εργασία και στην οικονομική τους ευημερία.



Άλλωστε στις περιοδείες της, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους πολίτες ήταν κοινή η διαπίστωση για την ανεργία που μαστίζει, ειδικά την περιοχή του άνω Βοϊου και κοινή η αγωνία των κατοίκων για τον τόπο τους που οδηγείται σε ραγδαία ερημοποίηση και φτωχοποίηση, με τη φυγή των νέων να αντανακλάται πλέον και στο έντονο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το απόγευμα στις 19:30 η Καλλιόπη Βέττα θα μιλήσει στην Νεάπολη, στο καφενείο του Γιώργου Τσαρτσαμπαλίδη και αργότερα θα περιοδεύσει στον Πεντάλοφο.

Αύριο η κ. Βέττα θα πραγματοποιεί από τις 10:30 περιοδεία στην Καρυδίτσα, στον Κρόκο, στην Άνω Κώμη, στην Κάτω Κώμη και στη Μηλιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια