Συναντήσεις του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη σε χωριά του Βοΐου



Συνεχίζει τις επαφές του και την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.



Επόμενος σταθμός, την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, ήταν τα χωριά του Βοΐου, Πεντάλοφος και Κορυφή, όπου συναντήθηκε με γνωστούς και φίλους και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όσα τους απασχολούν. Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στη δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πεντάλοφο.





Το θέμα της βελτίωσης των οδικών δικτύων και η ανάγκη στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής ήταν μερικά από τα σημαντικά ζητήματα που συζητήθηκαν, ενώ έγινε αναφορά και στα προβλήματα που προκύπτουν από το δημογραφικό.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης την τετραετία που πέρασε και στις προκλήσεις της επόμενης μέρας, τονίζοντας πως τα χωριά έχουν ανάγκη από ένα οργανωμένο σχέδιο για την ανάπτυξή τους και δεσμεύθηκε να συνεχίσει να συνεργάζεται με την αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες για τη δρομολόγηση των κατάλληλων έργων για κάθε χωριό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια