Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Μιχελάκη στην Πανεπιστημιούπολη Δυτικής Μακεδονίας-Η συνάντηση με τον πρύτανη Θεόδωρο Θεοδουλίδη.

 

 







-«Καταργούμε από φέτος την ελάχιστη βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια»

 

Στην εντυπωσιακή και σύγχρονη νέα πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία συναντήθηκε στη ΖΕΠ με τον πρύτανη Θεόδωρο Θεοδουλίδη.

Η  Έφη Μιχελάκη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα μείζονα ζητήματα του ΠΔΜ και να ανταλλάξει απόψεις με τον πρύτανη, ειδικά για το θέμα έλλειψης σε θέσεις διδακτικού προσωπικού, καθώς το πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής μας ουσιαστικά λειτουργεί σήμερα με τις μισές από τις απαραίτητες θέσεις ΔΕΠ.

«Οι νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη ΖΕΠ αποτελούν ένα πραγματικό εκπαιδευτικό κόσμημα, το οποίο πρέπει να καταστεί πόλος έλξης για φοιτητές και ερευνητές από ολόκληρη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και όχι μόνο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έφη Μιχελάκη, επισημαίνοντας, παράλληλα, τη βασική προγραμματική και άμεση θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση, από φέτος, της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια