Θεόδωρος Καρυπίδης. "Πυλώνας" ανάπτυξης ο Δήμος Εορδαίας.

 Συνάντηση με το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά είχε σήμερα ο  Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Π.Ε Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης, στα πλαίσια των επαφών που έχει με φορείς, συλλόγους, σωματεία  και κατοίκους στο δρόμο προς την κάλπη.

Συνεργάτες, συνοδοιπόροι στην Περιφερειακή Διοίκηση και στα κοινά, άνοιξαν για μια ακόμη φορά τα "χαρτιά" τους εστιάζοντας στο αναπτυξιακό μέλλον του δεύτερου σε πληθυσμό Δήμου του Νομού και ενεργειακού κέντρου της χώρας.

Ο κ. Πλακεντάς στόχευσε στα επόμενα βήματα του, ανέλυσε τα σχέδια του για το επιχειρηματικό κέντρο στην πρώην ΑΕΒΑΛ αλλά και το όραμα του ο Δήμος Εορδαίας να καταστεί κέντρο πολυθεματικών δραστηριοτήτων για την προσέλκυση επισκεπτών κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης επικρότησε τις προτάσεις του Δημάρχου που ακουμπάνε σε πρωτότυπες ιδέες μέσα από το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για το αύριο της περιοχής.

«Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και τώρα . Άλλωστε αυτό τον τόπο τον υπηρέτησα με έργα ως Περιφερειάρχης,  γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες και τους ανθρώπους, ήμουν μπροστά στους αγώνες και στα δίκαια των αιτημάτων τους. Ο Δήμος σήμερα, εκτός των άλλων, διαθέτει και μια υπερσύγχρονη Σχολή Πυροσβεστών που έγινε πράξη με τη σφραγίδα του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια