Χρήστος Ελευθερίου: “Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο που μας έχει αναθέσει ο λαός του Δήμου μας”

 




Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου:

“Οι ασφαλτοστρώσεις που είχαν να γίνουν πολλά χρόνια τις ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια από το Τρανόβαλτο που ήταν "βομβαρδισμένο" συνεχίσαμε με την ασφαλτόστρωση προς τον Άγιο Χριστόφορο μετά ασχοληθήκαμε με τους λασπόδρομους μέσα στα Σέρβια διορθώσαμε δρόμους από τους Λαζαράδες μέχρι τα Λεύκαρα κλείσαμε λακκούβες παντού στο Δήμο και σήμερα ήρθε η ώρα του Πλατονορέματος που είχε τεράστιο πρόβλημα με τις λακκούβες.

Σε λίγες μέρες τελειώνει το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ μετά το αρδευτικό Σερβίων στον κάμπο των Σερβίων και είναι 14Κm ασφαλτοστρώσεων από το Πλατονόρεμα μέχρι τις Γούλες.

Σε απόλυτη συνεργασία με την περιφέρεια μας και με χρηματοδότηση 15% του Δήμου έγιναν ο δρόμος Σέρβια Λάβα Πλατανόρεμα τελείωσε η πρώτη φάση ασφαλτοστρώσεων σε τοπικές επιχειρήσεις στο Λιβαδερό κάμπο Σερβίων είναι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα 165Κm ασφαλτοστρώσεων και χαλικοστρώσεων στις περισσότερες κτηνοτροφικές μονάδες του Δήμου μας ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο δρόμος Ελάτης Δεσκάτης στη Βουνάσα έργο της απόλυτης συνεργασίας Δήμου περιφέρειας.

Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Νεράιδας Λευκάρων είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως μετά την υπογραφή σύμβασης που θα γίνει οσονούπω.

Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιήσουμε τα χρήματα για ασφαλτοστρώσεις που πάρθηκαν από την διάσπαση του Δήμου και τα χρήματα που πάρθηκαν από το υπουργείο υποδομών και μεταφορών όπως και χρήματα το τοπικού πόρου ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο που μας έχει αναθέσει ο λαός του Δήμου μας και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της τετραετίας ο Δήμος μας θα έχει ένα ικανοποιητικό οδικό δίκτυο εντός όλων των οικισμών μας”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια